Guide til ophængning af galleriskinne

Guide til ophængning af galleriskinne Step 1

Step 2

Mål op til monteringsknap
Mål ca. 1,5 cm ned fra loft / kantliste

Marker hvor monteringsknappen skal sidde.
Marker hvor monteringsknappen skal sidde.

Step 3

Step 4

skrue i monteringsknap
Sæt skruen i monteringsknappen.

Monteringsknap skrues op
Skru monteringsknap fast med skruen. Husk rawlplugs ved mur- og betonvægge. Husk specialrawlplugs ved gipsvægge.

Step 5

Step 6

Monteringsknap opsat
Monteringsknappen er nu klar til påsætning af skinne. Brug 3 stk. pr. meter.

Galleriskinnen klikkes på plads
Klik skinnen fast. Løbebanen på galleriskinnen vendes nedaf.

Step 7

Step 8

Galleriskinne ophængt
Galleriskinnen er nu klar til galleriophæng.
Glider og Cobra billedophæng
Glider (til venstre i billedet) monteres fra siden af galleriskinnen. Cobra ophæng (til højre) indsættes forfra i galleriskinnen

Step 9

Step 10

Billedophæng i galleriskinne
Skinnen er nu klar til galleriophæng
5 kg krog
5 kg krog

Step 11

Step 12

7 kg krog
7 kg krog
15 kg krog
15 kg krog

Step 13

Billede ophængt i galleriskinne
Billedet kan nu nemt reguleres i højden og placeres på væggen hvor det ønskes.

Guide til ophængning af galleriskinne

Guide til ophængning af galleriskinne, med billeder og en beskrivelse som er nem at følge. Enkelt – så hvem som helst kan hænge et billeder op ved at følge guiden.

Galleriskinner og Billedophæng samt tilbehør. Galleriskinner kaldes til tider også for gallerilister.

Vi har den bedste kvalitet til de bedste priser.

Galleriskinner klikkes på monterings-knapper eller -clips, som skrues ind i væggen . Vi anbefaler 3 stk. pr meter galleriskinne, så kan galleriskinner bære 30 kg/m. Galleriskinner er i aluminium, og længden kan saves til med en lille nedstryger. Husk at bruge rawlplugs ved murstensvægge, og specielle gips rawlplugs til gips-vægge.

Galleriskinner leveres også i specialmål efter ønske for merpris på 25,00kr pr. tilskæring. Ring 24247997 for yderligere oplysninger.

Nogle kalder også galleriskinner for gallerilister. Galleriskinner  kan opsættes tæt ved loftskanten i stedet for skyggelister. Galleriskinnen hænger derfor diskret, og man kan nemt  hænge billedophæng op  i galleriskinner. Alle vores billedophæng passe til galleriskinnen. Galleriskinner kan samles næsten usynligt med firkantede samleled, og det er muligt at flytte sine billedophæng i galleriskinnen, ved blot at trække dem i galleriskinnen. Galleriskinner kan klikkes af, og flyttes hvis der er behov for det. Galleriskinner kan afkortes med en nedstryger.  Galleriskinner findes i både en sølvfarvet/grå udgave samt hvid galleriskinne. Galleriskinnen kan males hvis du ønsker en anden farve.

Vi forhandler forskellige billedophængssæt, der passer til galleriskinnen. Vi forhandler Cobra ophæng, der kan sættes ind i galleriskinnen forfra, se: Cobra, eller billedophæng med en Glider, der skal skubbes ind i skinnen fra en af enderne, se: Glider.  Hvis du har billedophæng med glider, skal du huske, at der skal være ca. 1 cm plads i den ene ende, når skinnen er hængt op. Der findes kroge med  5 kg, 7kg, 10 kg og 15 kg bæreevne.

Derforuden har vi også Ophængssnor med løkke der passer til blandt andet til Billedophæng / Tavleophæng / Messeophæng og Messekrog 21mm.

Galleriskinner og Billedophæng samt tilbehør

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Kontakt os på mail: info@art-n-time.dk eller på telefon 24247997. angående Galleriskinner og Billedophæng samt tilbehør

Yderligere oplysninger og beskrivelser kan også findes under FAQ på vores hjemmeside : art-n-time.dk/faq-om-galleriskinner