Galleriskinner og Billedophæng samt tilbehør

Galleriskinner og Billedophæng samt tilbehør. Galleriskinner kaldes til tider også for gallerilister og billedophæng kaldes også galleriophæng.

Vi har den bedste kvalitet til de bedste priser.

Galleriskinner klikkes på monterings-knapper eller -clips, som skrues ind i væggen . Vi anbefaler 3 stk. pr meter galleriskinne, så kan galleriskinner bære 30 kg/m. Galleriskinner er i aluminium, og længden kan saves til med en lille nedstryger. Husk at bruge rawlplugs ved murstensvægge, og specielle gips rawlplugs til gips-vægge.

Galleriskinner leveres også i specialmål efter ønske for merpris på 25,00kr pr. tilskæring. Ring 24247997 for yderligere oplysninger.

Væghængte galleriskinner  kan opsættes tæt ved loftskanten i stedet for skyggelister. Galleriskinnen hænger derfor diskret, og man kan nemt  hænge billedophæng op  i galleriskinner. Alle vores billedophæng passe til galleriskinnen. Galleriskinner kan samles næsten usynligt med firkantede samleled, og det er muligt at flytte sine billedophæng i galleriskinnen, ved blot at trække dem i galleriskinnen. Galleriskinner kan klikkes af, og flyttes hvis der er behov for det. Galleriskinner kan afkortes med en nedstryger.  Galleriskinner findes i både en sølvfarvet/grå udgave samt hvid galleriskinne. Galleriskinnen kan males hvis du ønsker en anden farve.

Billede ophængt i galleriskinne
Nærbillede af galleriskinne og billedophæng

Loftskinner skrues op i loftet eller udhæng med små skruer, 8 stk. pr meter, så kan de bære 20 kg/m. Lofthængte galleriskinner fås i hvid, og kan også tilskæres i længden med en nedstryger. Alle vores billedophæng passer også i loftskinnen.

Loftskinne med billedophængBillede opsat i loftskinne
Loftskinne med billedophæng og billede opsat

Vi forhandler forskellige billedophængssæt, der passer til galleriskinnen. Vi forhandler Cobra ophæng, der kan sættes ind i galleriskinnen forfra, se: Cobra, eller billedophæng med en Glider, der skal skubbes ind i skinnen fra en af enderne, se: Glider.  Hvis du har billedophæng med glider, skal du huske, at der skal være ca. 1 cm plads i den ene ende, når skinnen er hængt op. Der findes kroge med  5 kg, 7kg, 10 kg og 15 kg bæreevne. Til tunge eller større billeder anbefaler vi at hænge 2 billedophængssnore med kroge. Mange siger, at det også er lettere at hænge billedet lige.

Galleriskinne med 2 billedophængssæt
Væghængt galleriskinne med 2 billedophæng

Derforuden har vi også Ophængssnor med løkke der passer til blandt andet til Billedophæng / Tavleophæng / Messeophæng og Messekrog 21mm.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. Kontakt os på mail: info@art-n-time.dk eller på telefon 24247997 angående Galleriskinner og Billedophæng samt tilbehør.

Yderligere oplysninger og beskrivelser kan også findes under FAQ på vores hjemmeside : art-n-time.dk/faq-om-galleriskinner